Szakmai Fórumot rendezett a Borsod-Torna-Gömör Egyesület "Közösségben az erő!"

20150413Miután sikeresen összeszerveződtek a térségi helyi védjegyeseink, úgy gondoltuk 2015. április 9-én az Edelényi Templomkerti Kisvendéglőben lehetőséget teremtünk arra, hogy egy délutáni kötetlen beszélgetés keretében személyesen is megismerkedhessenek a tagok és a közös jövőről beszélgessünk együtt.


Ezt az egységet megerősítve egyesületünk Molnár Aranka közösségfejlesztőt hívta segítségül. Aranka koordinálásával a résztvevők röviden bemutatkoztak és azt gondolom, hogy akik már korábban ismerték egymást azok is kaptak egymásról új információt, új kapcsolódási pontot fedezhettek fel egymásban.

Szükségesnek látjuk az együttműködés erősítését, hisz a különböző helyi termékek előállítói akkor tudják eredményüket maximalizálni, ha egymással is együttműködnek az alapanyagok biztosításában, a feldolgozó kapacitások kiaknázásában, a termék szettek, többmesterséget érintő termékek összeállításában, a csomagolásban, a minősítési eljárásokban és az
értékesítésben.

Sikeres nap volt, melynek folytatására szükség van, hisz egy alkalommal nem alakul ki együttműködés. Szükséges a rendszeresség és az, hogy a résztvevők belső indíttatásából fakadjon.

helyitermeklogok2

helyitermek2

htskk logo

gtnylogo

allamkincstar

naturama

 

                                                                       uszt 2020 logo   EU zaszlo RGB   mva logo   leader