Fórumok, Rendezvények

A Borsod-Torna-Gömör Egyesület Helyi Fejlesztési Stratégia (HFS) elkészítéséhez kapcsolódó tervezési műhelynapot rendezett Edelényben

szechenyi 2020A Borsod-Torna-Gömör Egyesület 2015. november 19-én Edelényben rendezte meg a Helyi Fejlesztési Stratégia elkészítésével kapcsolatos műhelynapját.

A Műhelynapon tájékoztatás történt a Vidékfejlesztési Program LEADER Helyi Fejlesztési Stratégia tervezés folyamatáról és határidejéről.

Valamint megbeszélésre kerültek a helyi fejlesztési elképzelések, javaslatok és projektötletek gyűjtése. A jelenlévők többek között önkormányzati személyek, magánvállalkozók és civil szervezetek voltak.

Lengyelné Bencze Viktória elmondja, hogy mint meglévő LEADER csoport már készülünk a Helyi Fejlesztési Stratégia elkészítésére. LEADER ötleteink is vannak már és továbbra is várjuk a HFS tervezéséhez aktív részvételt, véleményeket az eddig elért eredmények ismeretében javaslatokat az elkövetkezendő pályázati időszakban kiírásra kerülő LEADER terv intézkedéseinek elkészítéséhez. Ehhez kérjük és várjuk továbbra is az építő jellegű javaslatokat. Az „2014-2020 Helyi Fejlesztési Stratégia „tervezéséhez kapcsolódó összes információt megtalálják a www.btge.hu weboldalunkon!

 201511091 201511092

helyitermek2

htskk logo

gtnylogo

allamkincstar

naturama