Fórumok, Rendezvények

Tervezési műhelynap Edelényben a Borsod-Torna-Gömör Helyi Védjegyesei részére

vedjegy logo
A Borsod-Torna-Gömör Egyesület 2015. november 26-án Edelényben rendezte meg a Helyi Fejlesztési Stratégia elkészítésével kapcsolatos műhelynapját a Helyi Védjegyrendszerhez tartozó tagok számára.

A műhelynapon a már megszokott közösségépítő találkozás is folytatódott egyben, hisz a védjegyesek részére igyekszünk három- négy havonta rendszeres találkozást biztosítani, ahhoz, hogy kapcsolatrendszereik, tapasztalataik bővülhessenek.

Szükségesnek láttuk az együttműködés erősítését, hisz a különböző helyi termékek előállítói akkor tudják eredményüket maximalizálni, ha egymással is együttműködnek az alapanyagok biztosításában, a feldolgozó kapacitások kiaknázásában, a termék szettek, többmesterséget érintő termékek összeállításában, a csomagolásban, a minősítési eljárásokban és az értékesítésben.

A Műhelynapon tájékoztatás történt a Vidékfejlesztési Program LEADER Helyi Fejlesztési Stratégia tervezés folyamatáról és határidejéről.

Valamint megbeszélésre kerültek a helyi fejlesztési elképzelések, javaslatok és projektötletek gyűjtése.

Tájékoztatás történt a mezőgazdasági termelők, kézművesek fejlesztését érintő pályázati lehetőségekről, várható projektek megjelenéséről.  

              muhelynap151126 1  muhelynap151126 2

helyitermek2

htskk logo

gtnylogo

allamkincstar

naturama