LEADER Pályázatok

PÁLYÁZÓK FIGYELEM ÚJABB KONZULTÁCIÓS IDŐPONTOK!

BTGE HT
A nagy érdeklődésre való tekintettel a Príma- Porta védjegy hálózat és az ehhez kapcsolódó integrált kulturális és öko-turisztikai kínálat fejlesztése és a Helyi termékek előállításának támogatása című pályázati felhívások benyújtásával kapcsolatban SZAKMAI KONZULTÁCIÓT rendezünk a munkaszervezet irodájában (3780 Edelény, Belvárosi út 1. szám) az alábbi időpontokban:

Bővebben ...

MEGJELENT

leadera "Térségi kulturális rendezvénysorozatokhoz kapcsolódó rendezvények, helyi termék napok támogatása " és a „Kreatív közösségek kialakítása” című LEADER felhívások!

Folytatódik a VP6-19.2.1-17 LEADER – Helyi fejlesztési stratégiák megvalósítására irányuló helyi pályázati felhívások megjelentetése a nem jövedelemtermelő fejlesztésekkel.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Borsod-Torna-Gömör Egyesület "Térségi kulturális rendezvénysorozatokhoz kapcsolódó rendezvények, helyi termék napok támogatása " és a „Kreatív közösségek kialakítása” című LEADER felhívásai megjelentek!

Az IH közlemény értelmében a VP6-19.2.1-17 LEADER – Helyi fejlesztési stratégiák megvalósítására irányuló helyi pályázati felhívások elérhetőek a Magyar Államkincstár honlapján található ún. helyi felhívás kereső alkalmazásban, ahol Helyi Akciócsoportonként és településenként lehet tájékozódni a pályázati lehetőségekről az alábbi linken:

A Borsod-Torna-Gömör Egyesület tájékoztató fórumai a megjelent felhívásokról

leaderA kölcsönösen sikeres együttműködés érdekében a munkaszervezet személyre szabott tájékoztató fórumokat tart november és december hónapban a térségben több helyszínen, valamint a munkaszervezeti irodában, előre egyeztetett időpontban.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a személyes konzultáció a pályázatok benyújtásának feltétele, mert szeretnénk szakmailag a legjobb felkészülést biztosítani Pályázóink részére, ezért a tájékoztató fórumainkra kérjük előzetesen regisztráljon az alábbi e-mail címen: btge@ t-online.hu

A tájékoztató fórumok, műhelynapok időpontjait és helyszíneit a honlapunkon hamarosan közzétesszük!

Számítunk együttműködésükre!

Megkezdődött a VP6-19.2.1-17 LEADER – Helyi fejlesztési stratégiák megvalósítására irányuló helyi pályázati felhívások megjelentetése

leader
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Borsod-Torna-Gömör Egyesület „Helyi termékek előállításnak támogatása” és a „Príma-Porta védjegy hálózat és az ehhez kapcsolódó integrált kulturális és öko-turisztikai kínálat fejlesztése” című LEADER felhívásai megjelentek!

Az IH közlemény értelmében a VP6-19.2.1-17 LEADER – Helyi fejlesztési stratégiák megvalósítására irányuló helyi pályázati felhívások elérhetőek a Magyar Államkincstár honlapján található ún. helyi felhívás kereső alkalmazásban, ahol Helyi Akciócsoportonként és településenként lehet tájékozódni a pályázati lehetőségekről az alábbi linken:

Bővebben ...

A LEADER támogatási lehetőségek jelenleg egyeztetés alatt állnak

Tisztelt Látogató!

btge logoEgyesületünk szeptember 11-én töltötte fel a LEADER helyi felhívás tervezeteit a központi, ún. IIER rendszerbe. Összesen 730 millió Ft kerül kiírásra, öt különböző felhívás keretében, más-más benyújtási határnapokkal. A szabályossági vizsgálat 30 napot vesz igénybe. A LEADER helyi felhívások előre láthatóan december elejétől jelennek meg. Jó úton haladunk, de jelenleg még nem állnak rendelkezésünkre a végleges felhívások, így azokat nem tudjuk megjeleníteni. A pontos részleteket természetesen a rendeletek, a felhívások és a közlemények fogják tartalmazni, melyek itt, ezen menüpont alatt lesznek elérhetőek.

Amennyiben kérdése van, úgy kérjük keressen minket az alábbi elérhetőségeinken:

Telefon: (48) 342-256
Email: btge@ t-online.hu

Látogasson vissza később!

helyitermek2

htskk logo

gtnylogo

allamkincstar

naturama