Csatlakozzon Ön is a Védjegytulajdonosok táborához!
Csatlakozzon Ön is a Védjegytulajdonosok táborához!

Tisztelt Tagság!

kerdoivAz Agrárminisztérium megbízásából elkezdődött a ‪2014-20‬-as LEADER program értékelése, mely alapján 2022. utáni LEADER források és területek tervezését is befolyásolni fogja.

Magyarországon a 103 LEADER csoportból az országban összesen 13 LEADER csoportot választottak ki!

Megtiszteltetésünkre a Borsod-Torna-Gömör Egyesületet munkáját is értékelni fogják. Ezzel kapcsolatban kérjük a segítséget, hogy a linken elérhető kérdőív kitöltésével a Borsod-Torna-Gömör Egyesület területéről minél nagyobb számban kerüljön kitöltésre a linken található kérdőív.

A kérdőív kitöltse Facebook-os bejelentkezéssel lehetséges és a kitöltők között egy iPhone 11 kerül kisorsolásra. A kitöltés nem kizárólag a tagság és a pályázók körében lehetséges!

Számunkra is fontos, hogy milyen aktivitást tudunk a ‪2014-20‬-as LEADER program értékeléséhez hozzátenni, ezért fordulunk most a tagsághoz és pályázóinkhoz!

A kérdőívek kiértékeléséből az Egyesületünk egy összefoglaló anyagot fog kapni, melyet természetesen megküldünk Önök részére.

Bízunk benne, hogy a 2022. utáni időszakban is segítséget és támogatást tudunk nyújtani LEADER fejlesztési elképzeléseikhez, kérjük ehhez Ön is járuljon hozzá az online kérdőív kitöltésével!

A kérdőív kitöltése kb 5 percet igényel, melyet az alábbi linken ér el: https://sayit.hu/leader-program-ertekelese

HATÁRIDŐ: 2021. március 22- április 6- ig!!!


A munkaszervezet nevében köszönjük segítségét!

Bodnár-Pásztor Edina
elnök

hbtge2

htskk logo

gtnylogo

allamkincstar

naturama

 

                                                                       uszt 2020 logo   EU zaszlo RGB   mva logo   leader