Megvalósult projektjeink 2007-2013

’Malomház’ Falusi szálláshely kialakítása Teresztenyén

•   Jogcím: Turisztikai tevékenységek ösztönzése a LEADER Helyi Akciócsoportok közreműködésével 2013-ban nyújtandó támogatásokra.

•   Célterület megnevezése: Falusi szálláshely és kapcsolódó szolgáltatások és agroturisztikai szolgáltató tevékenységhez kapcsolódó infrasrtuktúra  és eszközrendszer fejlesztése.

•       Pályázó neve: Móricz Ferenc

•       Pályázat címe: ’Malomház’ Falusi szálláshely kialakítása Teresztenyén

•       Támogatás összege: 23 113 386.-Ft.

•       Támogatás intenzitása: 65 %

•       A projekt rövid ismertetése:

Teresztenyén turisztikai szolgáltatás lett kialakítva falusi szálláshely keretében. A"Malomház" tetőterében egy összkomfortos 6 férőhelyes szállás került kialakításra. A szálláshely tetőterében 2 db vendégszoba, szobából nyíló fürdőszobával+wc, közlekedő, a földszinten egy 23,74m2-es társalgó, közlekedő, konyha étkezővel és 1 db fürdőszoba+wc került kialakításra. A szálláshelyek megfelelnek a 52/2012.(VI.8) VM rendelet 4. számú mellékletében vonatkozó feltételrendszernek. Felszereltségét tekintve 4 napraforgós minősítő nemzeti tanúsító védjeggyel rendelkezem. Olyan modern és egyben jó minőségű szálláshelyet sikerült létrehozni, ahol a vendégek otthon érezhetik magukat és ahova szívesen visszatérnek és jó hírnevét keltik.  Szolgáltatásaim és programterveim közé tartoznak a népi hagyományok felelevenítése (építészet, gasztronómia és mesterségek) területén és a térség természeti értékeinek bemutatása szervezett túravezetés keretében. Az étkeztetést a Molnár Ferenc szendrői vállalkozóval, a vezetett túrázási lehetőségeket a Diósgyőri Természetbarát Sport Club Egyesülettel, a természeti, gasztronómiai és kulturális értékek bemutatását más szolgáltatóval kötött együttműködés keretében, a sport és rekreációs szolgáltatást önállóan biztosítom. A kertben pihenőház, búbos kemence, tároló és tüzelőtároló épült valamint dézsafürdő és magasles, melyek létrehozásával biztosított a vendégek pihenése, kikapcsolódása.

malomhaz1 maolmhaz2

vissza

helybenjo logo

htskk logo

qr vedjegyesek tamogatasa

allamkincstar

naturama
btge youtube