Megvalósult projektjeink 2007-2013

„Alkotótáborok Tornabarakonyban 2012/2013”

• Jogcím: Közösségi célú fejlesztés

Célterület megnevezése: Innovatív programok fiataloknak és felnőtteknek

Pályázó neve: Barakonyi Patakvölgy Egyesület

Pályázat címe: Alkotótáborok Tornabarakonyban 2012/2013

Megvalósulás helye: Tornabarakony

Támogatás összege:  2.598.560 Ft

Támogatás intenzitása:  100%

A projekt rövid ismertetése:

A két év során összesen 10 tábori hetet terveztünk öt különböző tevékenységi területen. 2012 nyarán sikeresen megvalósítottuk az első időszakot. Így ez a kicsi, un. zsák település a természet közeli nyugalmával adott helyett az alkotó folyamatoknak, táboroknak: gyógynövényes, kosárfonó, fafaragó, képzőművészeti és néptánc területen. A pályázati támogatás nagy részét a táborvezetők tiszteletdíjára igényeltük. E mellett lehetőségünk adódott anyagvásárlásra és néhány eszköz beszerzésére is. Segítséget jelentett a web fejlesztésre biztosított keret is, így az idei, tábori időszakunk szervezését azon keresztül is biztosítani tudjuk.( www.barakonyitaborok.hu )

Az egyesületünk által szervezett programok révén az ország különböző pontjairól érkeztek térségünkbe fiatalok, családok, akiket az idei táborainkba is visszavárunk. Kialakultak és egyre erősödni látszanak a közeli Szlovákia magyar lakta teleülésein élőkkel is a kapcsolataink.

Az utófinanszírozás nagy gondot jelentett és jelent számunkra. A formai követelményeknek való megfelelés is sok erőt elvisz a valós munkától.

cimlapkep alkototabor

vissza

helybenjo logo

htskk logo

gtnylogo

allamkincstar

naturama